Feb 10, 2011

Haaaa??

Apa makna hidup? Lately, banyak kali aku cuba cari jawapan soalan tu tapi still tak boleh jawab.

Don't get me wrong, bukan tak puas hati dapat hidup ke apa. It just makes me wonder. I'm gonna be 23 this year and I haven't done anything yet to prove my existence to the world.

6.8 billion people more or less in this planet and I'm one of them. Masa kecik-kecik selalu berangan bila dah besar nak jadi kaya and berjaya sebelum umur 40. Angan-angan tinggi nak buat kereta jenama sendiri sebab masa tu tengah zaman-zaman seronok main tamiya. Sekarang umur dah separuh jalan tapi tak nampak apa lagi. Kalau dalam interview pastu kena tanya apa plan 5,10 years lagi apa mau jawab??

Kadang-kadang ada rasa macam loser. Lagi-lagi bila tengok Junior Masterchef. Budak 8-12 tahun boleh masak camtu tak ke gila! Geram jugak la rasa nak suruh pergi main gasing kat luar je. Budak-budak patut enjoy la. ISH. Sape tak tahu Junior Masterchef tu apa nah tengok promo ni kasi ada idea sikit pasal apa. Gila.


2 comments:

Saving Huda said...

fuyoh.gila.
naise post :D

JIMU said...

hahah thanks.blog bersawang ni ade org bace lg rupanya.lol